Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching

Naast burnout-coaching en loopbaanbegeleiding voorziet JobAssist ook in het coachen van werknemers en leidinggevenden die de nood voelen om samen met een externe coach te kijken naar hun functioneren. Vaak hebben zij het gevoel dat er bepaalde aspecten in hun job zijn waar ze tegen aan lopen en die hun functioneren beperken. Een combinatie van persoonlijke kenmerken en puur praktische aspecten liggen hiervan vaak aan de basis.

In een intensief coachingstraject gaan we samen met de betrokken werknemer op pad om de pijnpunten te detecteren die ervoor zorgen dat hij zich niet goed voelt in zijn huidige functie. Vervolgens ontwikkelen we dan samen volwaardige alternatieven die het functioneren opnieuw optimaliseren en de medewerker terug bekwaam doen voelen in zijn functie.

 

Mogelijke aanleidingen voor bedrijfscoaching:

  • Een jonge leidinggevende heeft de laatste jaren een stijle promotie doorgemaakt en geeft nu toch aan hier een klankbord in nodig te hebben.
  • Administratieve duizendpoot sedert 25 jaar geeft aan in het werk te verzuipen en teveel stress te ervaren.
  • Een medewerker werd reeds meermaals op de vingers getikt voor dezelfde feiten, maar slaagt er niet in om dit op een positieve manier om te buigen.
  • Of elke andere reden die jij als organisatie belangrijk genoeg vindt om met een externe partner te bekijken.

 

Wil je meer info over bedrijfscoaching of wil je als organisatie een medewerker aanmelden, neem dan contact met ons op via 0468 14 38 97 of info@jobassist.be.

Contactgegevens:

+32 468 14 38 97

Info@jobassist.be

Merksem

                                              Copyright ┬ę JobAssist 2019