burnout-coaching

Burnout-coaching

Onze huidige maatschappij stelt vaak hoge eisen aan het menselijk functioneren. Dit maakt dat we steeds opnieuw moeten stilstaan bij hoe we een passend antwoord kunnen bieden op de uitdagingen die er gesteld worden. Eén van die uitdagingen is het toenemend aantal mensen dat steeds terugkerende stressklachten ontwikkelt of in een burnoutproces verstrikt raakt.

Bij JobAssist bieden we hierop een degelijk antwoord vertrekkende vanuit 3 pijlers: Preventie, Herstel en Re-ïntegratie.

 

Preventie

Voor JobAssist begint het bij preventie. Waar er te laat aan de alarmbel wordt getrokken, duurt het herstelproces na een langdurige dosis stress langer dan wanneer er preventief een aantal maatregelen worden genomen.

 

 

Herstel 

Als de langdurige blootstelling aan teveel stress er dan toch voor zorgt dat je in een burnout terechtkomt, voorziet JobAssist een intensief coachingstraject om zo snel mogelijk te herstellen van je klachten.

 

 

Re-ïntegratie 

Na het herstel komt de re-ïntegratie op de werkvloer: we willen bij JobAssist mensen stevig terug in het zadel krijgen door hen na het opklaren van de stress- of burnoutklachten te begeleiden in het re-ïntegreren op de werkvloer.

 

Contactgegevens:

+32 468 14 38 97

Info@jobassist.be

Merksem

                                              Copyright © JobAssist 2019