Re-ïntegratie

Re-ïntegratie

Stevig terug in het zadel

Wanneer je je na een langdurige afwezigheid stilaan terug klaar voelt om aan de slag te gaan, begeleiden wij bij JobAssist je om dit vlot te laten verlopen.

Met dit re-ïntegratie-traject bieden we nazorg op de werkvloer na een burnout of langdurige afwezigheid. Dit traject kan het vervolg zijn op een herstel-traject maar kan daar ook los van staan.

Met het re-ïntegratie-traject zorgen we bij JobAssist voor een soepele terugkeer naar de werkvloer door middel van een re-ïntegratiecoaching.

 

Deze re-ïntegratiecoaching vindt plaats op de werkvloer met als doel de betrokken werknemer zo stevig mogelijk terug in het zadel te krijgen. Op die manier wordt ook het snelste duidelijk waar er eventueel nog wat bijgeschaafd dient te worden.

Het re-ïntegratie-traject van JobAssist legt de nadruk op het toepassen en toe-eigenen van nieuw geleerde skills die het herval moeten minimaliseren.

 

Een werknemer kan zich op eigen initiatief aanmelden of de organisatie kan dit voor hem of haar doen. 

 

Wil je meer info over dit traject of wil je dit traject starten neem dan contact met ons op via 0468 14 38 97 of info@jobassist.be.

Contactgegevens:

+32 468 14 38 97

Info@jobassist.be

Merksem

                                              Copyright © JobAssist 2019