Herstel

Herstel

Met hernieuwde energie terug aan de slag

Medewerkers kunnen echt overvallen worden door een burnout. Het stressniveau kan al lange tijd erg hoog zijn en dan toch: die bewuste dag gaat het licht uit.

Als organisatie had je niets zien aankomen en achteraf beschouwd misschien toch ook weer wel...

 

Bij een burnout merk je vaak een verminderd functioneren op de volgende domeinen:

  • Emotionele uitputting: mentale en fysieke moeheid
  • Vervreemding van wat er in je werkomgeving maar ook ruimer gebeurt. Vaak komt dit tot uiting in een cynische houding of een gevoel van onverschilligheid.
  • Een gevoel van falen: je hebt het gevoel dat je meer fouten maakt of dat je niet meer bekwaam bent om te doen wat je zou moeten doen.


Een herstel-traject vindt meestal plaats in de kantoren van JobAssist en niet op de werkvloer. De reden hiervoor is dat werknemers vaak toch thuis zijn in ziekteverlof en er vaak behoefte aan hebben om een tijdje geen contact te hebben met de werkvloer. 

 

Het herstel-traject van JobAssist heeft als doel de getroffen werknemer terug aan het werk te krijgen. Dit doen we door een coachingstraject op te starten waar de nadruk ligt op: stabilisatie, reïntegreren, terugvalpreventie en jobcrafting. Tijdens dit traject gaan we detecteren wat ervoor gezorgd heeft dat men in die burnout is terecht gekomen, we coachen de medewerker in hoe er anders mee om te gaan en we gaan tenslotte ook een aantal aanbevelingen doen naar de toekomst om de hervalkans zo klein mogelijk te maken.

 

Wil je meer info over dit traject of wil je dit traject starten neem dan contact met ons op via 0468 14 38 97 of info@jobassist.be.

Contactgegevens:

+32 468 14 38 97

Info@jobassist.be

Merksem

                                              Copyright © JobAssist 2020