Preventie

Preventie

Beter voorkomen dan genezen

Preventief werken is essentieel. Samen met de werknemer, de afdeling of de organisatie in kwestie ontwikkelen we een aantal, soms kleine ingrepen die ervoor zorgen dat men met meer comfort kan blijven functioneren.

 

We werken hier vooral op vraag van leidinggevenden die van sommige individuele werknemers of soms ook van volledige teams het idee hebben dat het functioneren niet optimaal is. Op zich stuk voor stuk capabele medewerkers en toch maak je je zorgen. Je ziet dat ze soms erg gestresseerd zijn, dat de verwachtingen misschien toch niet altijd worden ingelost of dat de medewerker(s) in kwestie zelf aangeven tegen bepaalde grenzen aan te lopen. Je kan dit dan als leidinggevende uiteraard zelf coachen, maar soms sta je er te dicht bij of geeft de medewerker aan dat hij liever door iemand van buiten de organisatie wordt begeleid.

 

In een preventief traject gaan we de draagkracht van je medewerker(s) verhogen om het functioneren te optimaliseren. Dit doen we door aan de slag te gaan met de betrokken werknemer(s) in een traject van een aantal coachingsessies op de werkvloer. Tijdens dit traject gaan we detecteren wat ervoor zorgt dat er veel stress wordt ervaren, we coachen de medewerker(s) in hoe er anders mee om te gaan en we gaan tenslotte ook een aantal aanbevelingen doen naar de toekomst om stressklachten of een burnout te vermijden.

 

Wil je meer info over dit traject of wil je dit traject starten neem dan contact met ons op via 0468 14 38 97 of info@jobassist.be.

Contactgegevens:

+32 468 14 38 97

Info@jobassist.be

Merksem

                                              Copyright © JobAssist 2020