Onze coaches

Onze coaches

Arne Baeten

Ik houd ervan om mensen te ondersteunen en uit te dagen in de veranderingsprocessen die ze doormaken. Dit doe ik in mijn werk als psychotherapeut bij Psychopraktijk Merksem, maar daarnaast ook als coach en zaakvoerder bij JobAssist. Bij JobAssist ligt de focus op de professionele context en alle relationele aspecten die zich hierin afspelen.

 

Als ondernemer, organisatie of werknemer loop je soms vast in de relatie met iets of iemand anders. Dit is normaal omdat er binnen deze systemen verschillende actoren zijn die andere belangen of behoeften hebben. Hierdoor ontstaat er frictie in de verbinding tussen elkaar. Om deze uitdagingen aan te pakken, is het erg helpend om een betrokken buitenstaander te hebben die jou of jullie ondersteunt in het proces. Ik kijk met je mee en samen ontwarren we de knoop.

 

Het is belangrijk dat de oplossing voor de vraag die gesteld wordt, afgestemd is op de behoeften van zowel de vraagsteller(s) als die van de context. Zo formuleren we een antwoord dat authentiek, gegrond én duurzaam is.

 

Vanuit mijn eigen ondernemerschap, maar ook als kind van een ondernemer heb ik een speciale affiniteit met deze doelgroep en de complexiteit ervan.

 

Contacteer me om vrijblijvend kennis te maken.

arne@jobassist.be of +32 468 14 38 97.

Eva Van Rumst

‘Lose your mind and come to your senses’ — Frits Perls


Als coach wil ik je begeleiden bij het (opnieuw) leren voelen.

Voelen wie je bent. Voelen wat je wil. Voelen dat je het kan.

Je kan het.


Tijdens onze heel vroege jeugd krijgen we dingen ingeprent. Dat we lief zijn, dat we mooi kunnen tekenen, dat we flink luisteren. Maar ook dat we koppig zijn, dat we slordig zijn, dat we niet goed kunnen rekenen. Ik zeg maar wat natuurlijk, ieders tuintje wordt bezaaid vanuit zijn of haar eigen omgeving. De éne krijgt wat meer bloemen, de ander wat meer onkruid…

Dat is onze rugzak, daarmee staan we in het leven. Nu.


Het plotse verlies van iemand die me dierbaar was, hield me een spiegel voor. Ik hield niet van het leven dat ik leidde. Geen passie, geen energie, geen verbinding. Op geen enkel vlak.

Ik nam ontslag en ging op zoek. Naar mezelf. Wie ben ik? Hoe leef ik mijn kinderen voor wat ik hen wil bijbrengen? Wat is mijn passie? Wat blokkeert me om voluit te durven leven?
En vooral: hoe kan ik dit aanpakken?


Hypnotherapie & familieopstellingen kwamen op mijn pad en ze gaven me één levensveranderend inzicht: ik ben eigenaar van mijn leven én alles wat zich daarin afspeelt. Het antwoord lag dus in mezelf. Gedaan met verwijtend wijzen naar de ander, naar het verleden.

Dat was even slikken, maar gaf tegelijkertijd een enorme vrijheid en heel veel mogelijkheden.


Datgene wat je zoekt is er al, maar gaandeweg verleren we te luisteren naar onze innerlijke stem. Als loopbaancoach wil ik je daarbij begeleiden. Zodat je een leven kan leiden gedreven door passie, met de ratio als helpende hand. Niet andersom.


Waar word jij écht blij van?
Je goed voelen in je vel, in je gezin, in je job, bij je collega’s, of als ondernemer is van zo’n groot belang in de zoektocht die het leven toch al is…


Ik verwelkom je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze locatie te Schoten.


Mijn contactgegevens zijn:

eva@jobassist.be of +32 473 50 25 43

Evi Wouters

Individuele Coaching is je persoonlijke en intrinsieke motivatie in beweging brengen en je drijfveren (her)ontdekken. Een vorm van begeleiding gericht op jouw persoonlijke behoefte en gewenste ontwikkeling, dit op persoonlijk vlak maar ook binnen je loopbaan.

Vanuit een open dialoog verdiepen we ons in jouw persoonlijke levensvragen en thema’s die op de voorgrond liggen en mogelijks in bepaalde contexten van je leven als ‘belemmering’ worden ervaren. We vergroten je zelfinzicht door te kijken naar je gedrag en verborgen patronen. We belichten je kernkwaliteiten en brengen je talenten in beweging, zodat je met zelfvertrouwen een uitdaging kan omzetten in groeimogelijkheden.

Tijdens loopbaanbegeleiding onderzoeken we of hetgeen wat je doet, wat je wilt en wat je kunt ook werkelijk aansluit bij jouw kwaliteiten en waarden. Deze inzichten reiken je handvaten aan, om gerichte sturing te geven bij het realiseren van je loopbaanwensen.

Ik begeleid je mee in de zoektocht naar je ware, zelfbewuste ‘Ik’ door een mensgerichte en persoonlijke aanpak. Door mijn passie voor het leven en de ontwikkeling van mensen, ben ik richting coaching en therapie gegroeid.

Mijn kracht is om diepgaand, doortastend en persoonlijk contact te leggen, vanuit een oordeelloze houding. Tijdens onze sessie laat ik mij inspireren door opgedane kennis, technieken en methodieken en krijg jij volledig de ruimte om te groeien binnen jouw uitgekozen parcours.


Sinds 2016 ben ik gecertificeerd als Lumina Learning practitioner waar ik kennis heb opgedaan over krachtige ontwikkelingstools, coaching technieken, zelfmanagement en zelfreflectie.

Doorheen de jaren ben ik mezelf verder gaan verdiepen a.h.v. diverse opleidingen en momenteel volg ik een beroepsopleiding tot Holistisch Therapeut. In 2018 ben ik gestart als zelfstandige Coach in persoonlijke ontwikkeling, aanvullend in 2020 in onderaanneming als coach /management assistant en in 2022 mede uitgegroeid tot teamcoach - trainer.

Sinds november 2022 versterk ik het team van JobAssist met individuele coaching en loopbaancoaching.


Mijn contactgegevens zijn:

evi@jobassist.be of 0494 70 98 53