Onze coaches

Onze coaches

Arne Baeten

Ik houd ervan om mensen te ondersteunen en uit te dagen in de veranderingsprocessen die ze doormaken. Dit doe ik in mijn werk als psychotherapeut bij Psychopraktijk Merksem, maar daarnaast ook als coach en zaakvoerder bij JobAssist. Bij JobAssist ligt de focus op de professionele context en alle relationele aspecten die zich hierin afspelen.

 

Als ondernemer, organisatie of werknemer loop je soms vast in de relatie met iets of iemand anders. Dit is normaal omdat er binnen deze systemen verschillende actoren zijn die andere belangen of behoeften hebben. Hierdoor ontstaat er frictie in de verbinding tussen elkaar. Om deze uitdagingen aan te pakken, is het erg helpend om een betrokken buitenstaander te hebben die jou of jullie ondersteunt in het proces. Ik kijk met je mee en samen ontwarren we de knoop.

 

Het is belangrijk dat de oplossing voor de vraag die gesteld wordt, afgestemd is op de behoeften van zowel de vraagsteller(s) als die van de context. Zo formuleren we een antwoord dat authentiek, gegrond én duurzaam is.

 

Vanuit mijn eigen ondernemerschap, maar ook als kind van een ondernemer heb ik een speciale affiniteit met deze doelgroep en de complexiteit ervan.

 

Contacteer me om vrijblijvend kennis te maken.

arne@jobassist.be of +32 488 58 97 79.

Anne Bogaerts

Ik ben Anne Bogaerts, Coach bij JobAssist.

Als coach ondersteun ik mensen in het terugvinden van hun kracht en begeleid ik hen naar hernieuwde energie en balans.


Vanuit mijn liefde en interesse voor de mens verdiep ik mij graag in de relaties die we als mens aangaan.  In de eerste plaats de relatie met onszelf. Door jezelf goed te kennen en graag te zien kan je veel bewuster kiezen. Kiezen voor een Job die bij je past, kiezen voor de balans die je nodig hebt om gezond te blijven, mentaal en fysiek.

 

Na 14 jaar ambitieus te hebben gewerkt in de Sales & Marketing werd ik dankzij een burn-out verplicht het anders aan te pakken. Ik moest op zoek gaan naar wie ik ben en wat ik echt graag doe om de energie te vinden om ons drukke leven te kunnen volhouden. Dit heeft er voor mij toe geleid te werken vanuit mijn hart.


Ik help je graag om meer zicht te krijgen in je persoonlijkheid, verlangens, passies en talenten zodat je deze krachtige tools kan inzetten in verbinding met je werk als werknemer en als ondernemer. Zo ondersteun ik je in je zoektocht naar je ware ik.


Als loopbaancoach help ik je graag om met goesting naar je werk te gaan en bewust te kiezen voor een job die bij je past.


Bij stress en burn-out gaan we samen op zoek naar tools die je helpen om meer balans en rust te vinden zodat je terug de energie en kracht vindt om gezond naar het werk te gaan.


Opgegroeid in een nest van zelfstandigen en nu zelf als ondernemer heb ik een bijzondere passie om andere ondernemers te begeleiden in het vinden van een juiste energiebalans en te ondersteunen in het gezond houden van de relaties binnen je eigen onderneming.


Aangezien werk zo een belangrijk onderdeel van ons leven is waar we veel tijd en energie in steken moet de relatie tussen jou en je job gewoon kloppen!

Met veel enthousiasme en goesting  heet ik je graag welkom voor een verkennend gesprek in onze praktijk te Merksem of via een online gesprek.


anne@jobassist.be of +32 475 94 65 41

Nora Van Wetten

Het paradoxale aan veranderen is dat we het wel willen, maar de angst voor die verandering ons tegenhoudt. Echt vreemd is dat niet want er is namelijk nogal wat voor nodig. Te denken valt aan moed, veiligheid, vertrouwen, draagvlak, kennis, reflectie, inspiratie en verbinding. Ga er maar aanstaan! Toch kan het. De uitdaging ligt er niet zozeer in om de angst weg te nemen, als wel om deze in de ogen te kijken en een plaats te geven in het proces van veranderen. Het is mijn overtuiging dat de sleutel naar verandering ligt in de bereidheid om je verlangen naar verandering te onderzoeken. 


Ben jij toe aan een verandering in je werkleven? Zit je niet lekker in je vel in je huidige baan, maar wil je daar wel blijven? Wil je in jouw organisatie veranderingen implementeren, maar bots je tegen weerstand aan bij je werknemers? Loop je vast in je leiderschap en weet je niet hoe je daar terug beweging in kunt krijgen? 

Ik begeleid je graag in je proces. Veranderingsprocessen inspireren en enthousiasmeren mij enorm. Dat is wel eens anders geweest omdat ik toen zelf vast zat in mijn werkleven. De juiste begeleiding en support zijn voor mij daar destijds bepalend geweest.

nora@jobassist.be of +32 485 13 57 89

Contactgegevens:

+32 468 14 38 97

Info@jobassist.be

Merksem                                                                                                                                                                                      Copyright © JobAssist 2020