KMO-dienstverlener

KMO-Adviestrajecten

JobAssist is door de Vlaamse overheid erkend als dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor de pijler advies. Het erkenningsnummer is DV.A218870.

De kmo-portefeuille is een laagdrempelige interactieve steunmaatregel waarlangs ondernemers een financiële tegemoetkoming kunnen bekomen bij hun aankoop van de ondernemerschapsbevorderende diensten opleiding en advies. Hoeveel steun u ontvangt, is afhankelijk van de grootte van uw onderneming.

  • Een kleine onderneming die investeert in advies kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. U ontvangt maximaal 7.500 euro steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in advies, kan 20 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. U krijgt maximaal 7.500 euro per jaar.

Een advies wordt verleend door een dienstverlener, het is uitsluitend of hoofdzakelijk gericht op het verbeteren van het huidige of het toekomstige bedrijfsfunctioneren van de onderneming en draagt bij tot de versterking, groei of transformatie van de onderneming in Vlaanderen.

 

Om het stimulerend effect van de kmo-portefeuille te garanderen zijn de advieskosten inzake dienstverlening m.b.t. de gewone bedrijfsuitgaven of wettelijk verplichte diensten niet aanvaardbaar.

 

Hieronder de schematische weergave van een adviestraject:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer info over de kmo-portefeuille kan je terecht op volgende website:

www.kmo-portefeuille.be

KMO

Dienstverlener

1.

Ondertekening contract advies

2.

Digitale aanvraag + storting van het eigen aandeel

3.

Stopzetting indien digitale aanvraag niet ok.

4.

Geven van advies

5.

Opmaken factuur

6.

Betaling via KMO-portefeuille

7.

Beoordeling dienstverlener

Contactgegevens:

+32 468 14 38 97

Info@jobassist.be

Merksem

                                              Copyright © JobAssist 2020