Onze coaches

Onze coaches

Arne Baeten

Als loopbaancoach / bedrijfscoach houd ik ervan om mensen te ondersteunen en uit te dagen in de veranderingsprocessen die ze doormaken. Dit doe ik op een meer persoonlijk niveau in mijn werk als psychotherapeut bij Psychopraktijk Merksem, maar daarnaast ook in werkgerelateerde vragen bij JobAssist. Vanuit mijn opleiding als psychotherapeut werd ik gecertificeerd om vanuit de gestaltvisie aan de slag te gaan met mensen die vastlopen in hun werksituatie. Deze certificering als GPO -Gestalt Practitioner in Organisations- maakt dat ik getraind ben in het opsporen en het in kaart brengen van mogelijke veranderingsprocessen en mensen hier zodanig in te ondersteunen dat ze er in slagen om de verandering tot stand te brengen. Elk traject is dan ook 'maatwerk' waarin we samen op onderzoek gaan naar wat je nodig hebt in jouw situatie en hoe je dit vorm

kan geven. Dit kan onder de vorm van loopbaanbegeleiding of burnout-coaching, maar even goed begeleid ik individuen en teams op de werkvloer.

Ik ben tevens oprichter en zaakvoerder van JobAssist.

arne@jobassist.be of 0468 14 38 97Anne Bogaerts

Ik ben Anne Bogaerts, loopbaancoach en bedrijfscoach voor JobAssist. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om met zin naar je werk te gaan en je goed te voelen in je job. Daarom heb ik na een loopbaan van 14 jaar in de verkoop- en marketingsector beslist om voor mijn eigen passie te gaan. Deze is werken met mensen, ze helpen een juiste richting te kiezen vanuit hun eigen krachten, passies en ambities. De juiste ondersteuning bieden om je beter te voelen in je huidige werksituatie of om op zoek te gaan naar iets nieuws dat beter bij jou past. Het hoeft niet altijd een volledige ommekeer te zijn, soms heb je met een nieuw inzicht of een andere kijk al voldoende om terug met de juiste energie aan de slag te gaan. Ik ben opgeleid om te coachen vanuit de Gestaltvisie. Elke coaching is maatwerk waarin we samen op zoek gaan naar wat voor jou de meest comfortabele manier is om verandering tot stand te brengen.

Je kan bij mij ook terecht voor andere concrete jobgerelateerde vragen zoals: opmaken CV, opmaken sollicitatiebrief, evaluatie- of functioneringsgesprekken ,….

Zet je eerste stap om met een gezonde energie en goesting naar je werk te gaan en contacteer mij via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

anne@jobassist.be of 0475 94 65 41Nora van Wetten

Het paradoxale aan veranderen is dat we het wel willen, maar de angst voor die verandering ons tegenhoudt. Echt vreemd is dat niet want er is namelijk nogal wat voor nodig. Te denken valt aan moed, veiligheid, vertrouwen, draagvlak, kennis, reflectie, inspiratie en verbinding. Ga er maar aanstaan! Toch kan het. De uitdaging ligt er niet zozeer in om de angst weg te nemen, als wel om deze in de ogen te kijken en een plaats te geven in het proces van veranderen. Het is mijn overtuiging dat de sleutel naar verandering ligt in de bereidheid om je verlangen naar verandering te onderzoeken. 

Ben jij toe aan een verandering in je werkleven? Zit je niet lekker in je vel in je huidige baan, maar wil je daar wel blijven? Wil je in jouw organisatie veranderingen implementeren, maar bots je tegen weerstand aan bij je werknemers? Loop je vast in je leiderschap en weet je niet hoe je daar terug beweging in kunt krijgen? 

Ik begeleid je graag in je proces. Veranderingsprocessen inspireren en enthousiasmeren mij enorm. Dat is wel eens anders geweest omdat ik toen zelf vast zat in mijn werkleven. De juiste begeleiding en support zijn voor mij daar destijds bepalend geweest.

nora@jobassist.be of 0485 13 57 89

Contactgegevens:

+32 468 14 38 97

Info@jobassist.be

Merksem

                                              Copyright © JobAssist 2020