Onze coaches

Onze coaches

Arne Baeten

Ik houd ervan om mensen te ondersteunen en uit te dagen in de veranderingsprocessen die ze doormaken. Dit doe ik in mijn werk als organisaatiecoach en psychotherapeut, maar daarnaast ook als loopbaanbegeleider en zaakvoerder bij JobAssist. Bij JobAssist ligt de focus op de professionele context en alle relationele aspecten die zich hierin afspelen.

 

Als werknemer, zelfstandige of ondernemer loop je soms vast in de relatie met iets of iemand anders. Dit is normaal omdat er binnen deze systemen verschillende actoren zijn die andere belangen of behoeften hebben. Hierdoor ontstaat er frictie in de verbinding tussen elkaar. Om deze uitdagingen aan te pakken, is het erg helpend om een betrokken buitenstaander te hebben die jou of jullie ondersteunt in het proces. Ik kijk met je mee en samen ontwarren we de knoop.

 

Het is belangrijk dat de oplossing voor de vraag die gesteld wordt, afgestemd is op de behoeften van zowel de vraagsteller(s) als die van de context. Zo formuleren we een antwoord dat authentiek, gegrond én duurzaam is.

 

Vanuit mijn eigen ondernemerschap, maar ook als kind van een ondernemer heb ik een speciale affiniteit met deze doelgroep en de complexiteit ervan.

 

Contacteer me om vrijblijvend kennis te maken.

arne@jobassist.be of +32 468 14 38 97.

Eva Van Rumst

‘Lose your mind and come to your senses’ — Frits Perls


Als coach wil ik je begeleiden bij het (opnieuw) leren voelen.

Voelen wie je bent. Voelen wat je wil. Voelen dat je het kan.

Je kan het.


Tijdens onze heel vroege jeugd krijgen we dingen ingeprent. Dat we lief zijn, dat we mooi kunnen tekenen, dat we flink luisteren. Maar ook dat we koppig zijn, dat we slordig zijn, dat we niet goed kunnen rekenen. Ik zeg maar wat natuurlijk, ieders tuintje wordt bezaaid vanuit zijn of haar eigen omgeving. De éne krijgt wat meer bloemen, de ander wat meer onkruid…

Dat is onze rugzak, daarmee staan we in het leven. Nu.


Het plotse verlies van iemand die me dierbaar was, hield me een spiegel voor. Ik hield niet van het leven dat ik leidde. Geen passie, geen energie, geen verbinding. Op geen enkel vlak.

Ik nam ontslag en ging op zoek. Naar mezelf. Wie ben ik? Hoe leef ik mijn kinderen voor wat ik hen wil bijbrengen? Wat is mijn passie? Wat blokkeert me om voluit te durven leven?
En vooral: hoe kan ik dit aanpakken?


Hypnotherapie & familieopstellingen kwamen op mijn pad en ze gaven me één levensveranderend inzicht: ik ben eigenaar van mijn leven én alles wat zich daarin afspeelt. Het antwoord lag dus in mezelf. Gedaan met verwijtend wijzen naar de ander, naar het verleden.

Dat was even slikken, maar gaf tegelijkertijd een enorme vrijheid en heel veel mogelijkheden.


Datgene wat je zoekt is er al, maar gaandeweg verleren we te luisteren naar onze innerlijke stem. Als loopbaancoach wil ik je daarbij begeleiden. Zodat je een leven kan leiden gedreven door passie, met de ratio als helpende hand. Niet andersom.


Waar word jij écht blij van?
Je goed voelen in je vel, in je gezin, in je job, bij je collega’s, of als ondernemer is van zo’n groot belang in de zoektocht die het leven toch al is…


Ik verwelkom je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze locatie te Schoten.


Mijn contactgegevens zijn:

eva@jobassist.be of +32 473 50 25 43